Analiza konkusa koji je to tip licnosti i sta zapravo ocekuju i koje probleme vec imaju




Razrada Projekta:
Opis: Razrada od dobijanja Lokacijskih uslova do građevinske dozvole i detalja za izvođenje.

Analiza: Ovaj zadatak implicira da ćete raditi na svim administrativnim i tehničkim aspektima projekta, što može zahtevati visok nivo organizacije i koordinacije.

Snalaženje u Radu pod Pritiskom:
Opis: Poštovanje iznenadnih zahteva i izmena.

Analiza: Ovo implicira da firma može imati nerealna očekivanja ili nedostatak jasno definisanih procesa.

Sposobnost Rada na Više Projekata:
Opis: Paralelno upravljanje više projekata.

Analiza: Ovo može ukazivati na potrebu za visokim nivoom organizacije i multitaskinga, što može biti stresno ako firma nema adekvatnu podršku.

Poželjne Osobine Ličnosti:
Opis: Odgovornost, preciznost, analitičnost, emocionalna stabilnost.

Analiza: Ove osobine su važne za uspeh na poziciji i mogu ukazivati na to da firma traži osobu koja je spremna da se uklopi u zahtevne uslove rada.

Organizacija i Prioriteti
Organizacija: Ovaj oglas može sugerisati da firma možda nije u potpunosti organizovana ili da ima visoke zahteve bez dovoljno resursa za podršku. Ako nisu jasno definisani prioriteti i očekivanja, to može dovesti do problema u efikasnosti i kvalitetu rada.

Postavljanje Granica: Rad pod pritiskom i zahtevi za rad na više projekata mogu ukazivati na nedostatak jasnih granica ili adekvatne raspodele resursa.


Mogućnost Napredovanja i Plata: Zaposlenje na određeno vreme sa mogućnošću prelaska na neodređeno i plata u skladu sa rezultatom mogu biti motivišući faktori, ali takođe ukazuju na to da firma možda još uvek procenjuje svoje potrebe i budžet.


Zaključak: Iako pozicija pruža mogućnosti za razvoj i napredovanje, važno je razmotriti da li su očekivanja i radni uslovi realni u odnosu na vaša očekivanja i profesionalne ciljeve. Ako primetite da firma možda nije u potpunosti organizovana ili ima nerealna očekivanja, to može uticati na vaš izbor da li da se prijavite za ovu poziciju.

Comments