Promena je jedina konstanta

kako do promene:

Postavljanje Ciljeva: Pretvorite svoje želje u jasne i ostvarive ciljeve, uz korak-po-korak plan koji će vas voditi ka uspehu. Definisi rezultat koji zelis da imam ostvarenjem tih ciljeva/ Ja sam.....

Promena Ograničavajućih Uverenja: Oslobodite se uverenja koja vas koče i osnažite se novim, podržavajućim mislima koje će vas gurati napred. ukloni sopstveno smece koje ti ne dozvoljava da se kreces dalje. 

Usvajanje Korisnih Navika: Naučite kako da lako usvojite nove navike koje će vam doneti rezultate koje želite, i kako da ostanete istrajni do kraja. uvodjenjem malih promena svakodnevno menjas zivot. ma aklo male bile te prome primeni ih svaki dani teraj dalje.

Promena Perspektive: Preoblikujte svoj pogled na svet i prevaziđite strahove koji vas koče - promenom perspektive dolazi sloboda i uspeh. pricaj drugu pricu, kad imas rezultat koji zelis da ostvaris, uklonio si smece, i rascistio prostor, lakse se dise, i svakog dana menjas nesto pomalo , i narano pricas drugu pricu doje nakako spontano samo od sebe.

Upravljanje Emocijama: Naučite kako da kontrolišete svoje emocije i umesto da dozvolite da vas koče, iskoristite ih kao pokretačku snagu. usmeran si ka cilju primecujes samo ono sto te zanima, svakog dana se pojavljuje neka nova fenomenalna prilika i ti su u novoj enrgiji, uhvatio si momentum, izasao si iz starih emocija.... imas nove, korisne i fenomenalne za tebe, raste osecanje radosti.

NLP Komunikacija: Postanite majstor komunikacije, dublje razumevajući sebe i druge, stvarajući harmonične i produktivne odnose kojima obezbeđujete sebi podršku na putu uspeha. pazljivije slusas sagovornika, razjasnjavas nejasnu komunikaciju, otklanjas predpostavke, jasno definises svoja ocekivanja i ono sta zelis, i jasnoca se povecava. povezujes se bolje sa ljudima, sa sobom. 

Comments