revit- rad sa Pretraživačem projekta

rad sa Pretraživačem projekta u Revit-u i kako on funkcioniše. Pretraživač projekta omogućava korisnicima da se lako kreću kroz različite prikaze i elemente projekta, poput tlocrta, 3D prikaza, uzvišenja i drugih vrsta pogleda.

Evo nekih glavnih tačaka :

Grupisanje prikaza – Svi pogledi kao što su tlocrti, 3D prikazi i uzvišenja su grupisani po tipovima unutar pretraživača, i svaki tip može biti srušen ili proširen za bolju preglednost.

Navigacija – Dupli klik na bilo koji prikaz otvara taj prikaz u glavnom prozoru. Možete brzo prelaziti između različitih pogleda, kao što su tlocrt i 3D prikazi.

Organizacija – Podrazumevana organizacija prikaza je po tipu, ali postoji mogućnost da prilagodite strukturu pretraživača tako da odgovara vašim potrebama.

Pretraživač projekta kao paleta – Možete premeštati pretraživač projekta, usidriti ga na različite delove ekrana ili ga ukloniti i ponovo vratiti preko korisničkog interfejsa.

Upravljanje pogledima – Mogućnost preimenovanja, brisanja ili kreiranja novih prikaza kao što su novi tlocrti ili 3D prikazi.

Comments