REVIT - UVOD INTERFEJS

 vodič o korišćenju softvera Revit, posebno obraćajući pažnju na korisnički interfejs i mogućnosti za rad sa projektima i porodicama komponenti.

Rad sa projektima: Objašnjava kako pristupiti postojećim projektima i kreirati nove koristeći šablone i kako brzo nastaviti rad na nedavno otvorenim projektima.

Porodice u Revitu: Razlika između sistemskih porodica i porodica komponenti, sa primerima kao što su rasvetne armature, nameštaj i radijatori.

Rad sa datotekama: Opisuje kako otvoriti i sačuvati projekte, deliti informacione modele zgrada u različitim formatima, poput IFC ili DWG.

Podešavanja automatskog čuvanja: Važno je podesiti česte podsetnike za čuvanje projekata kako bi se izbegli gubici podataka.

Interfejs Revita: Tekst opisuje glavne kartice, uključujući arhitektonske, strukturalne i MEP alate, kao i mogućnost uvoza i povezivanja datoteka sa drugih softvera.

Analiza i detalji: Revit omogućava korisnicima da analiziraju 3D modele, proveravaju strukturalna svojstva i sprovode proračune za grejanje i hlađenje.

Kolaboracija: Postoji mogućnost deljenja projekata i rada na njima u timskom okruženju, što omogućava saradnju na složenim projektima.

Comments