7 zakon privlacenja - OTPUSTI NEKORISNA UVERENJA

Kako napustiti stara verovanja koja vam više ne odgovaraju
Mnogo smo pričali o tome kako se  rešiti uverenja koja ste stekli iz obiteljskog, obrazovnog i verskog sustava, a koji nisu uistinu vaši i nisu usklađeni s onim što želite manifestirati.
Kao što je spomenuto prije, novac ne možete manifestirati ako vjerujete
ne zaslužuju više novca.

Ili ne možete manifestirati srodnu dušu ako vjerujete da niste dostojni ljubavi. Isto vrijedi i za sve drugo što želite manifestirati.

Jer izgleda kao da vas se gura u dva različita smjera u isto vrijeme, što stvara veliku količinu otpora koji blokira manifestaciju.

Vrlo često se ta uvjerenja koja nosimo zaglave u vašoj podsvijesti. Iako svjesno osjećate da zaslužujete obilje, u mnogim situacijama svog svakodnevnog života na kraju poduzimate akcije podsvjesnog uma, jer svi vaši postupci teku iz vaših unutarnjih uvjerenja.

I mnogi su se od djetinjstva toliko navikli ponašati se na tim vjerovanjima da mnogo puta čak i ne primijete da su nešto učinili iz tih uvjerenja, sve do kasnije.
A onda se pitaju: "Ako svjesno znam da zaslužujem obilje i više novca u životu, zašto nisam zatražio plaću koju sam stvarno želio i umjesto toga prihvatio mnogo nižu? Što sam mislio? "

Da, sada trebate sklapati mir sa svojim životom i trebate se manifestovati s mjesta ljubavi, ali danas ćemo ići dublje u vašu podsvijest.
Ispričat ću ti priču :
Anne je došla  jer je napustila svoj stari posao kako bi započela vlastiti posao, ali unatoč činjenici da ima klijente i posao, uvijek se borila s novcem svaki mjesec.

Anne je željela pokazati bogatstvo i postati financijski slobodna radeći ono što voli. No osjećala se iscrpljeno i još gore, frustrirano.

Naravno da joj je to stvorilo veliki otpor da privuče obilje koje je željela. Čak se počela ljutiti ZBOG KLIJENTA
Anne je nastavila s  programom, bila je otvorena za duboko u sebi i konačno je počela prepoznavati ne samo uvjerenja koja je imala u vezi s

novac, ali obrasci njezinog ponašanja.


Kad je prije započinjanja vlastitog posla radila na punom radnom vremenu i unatoč činjenici da je uvijek donosila sjajne rezultate za stolom, nikad nije imala vrlo dobru plaću. Uvijek je prihvaćala da radi za manje nego što bi osjećala da zaslužuje.
A to je bio obrazac kroz koji je čitav život prošao kroz 4 posla u 10 godina otkako je napustila Sveučilište: uvijek je prihvaćala da radi manje nego što bi mislila da zaslužuje.

Zatim je Zakonom privlačenja uvijek uspjela privući u posao točno one poslove i ljude koji bi potvrdili njezino uvjerenje: one koji ne plaćaju mnogo.
Ono što se dogodilo kad je Anne započela svoj posao jest da je u to unijela ista uvjerenja: prihvaćala je raditi manje nego što bi osjećala da zaslužuje.

No umjesto da radi za jednu tvrtku, radila je za nekoliko klijenata. Budući da je to sada bio njezin posao i ima puno više posla, postajala je vrlo frustrirana i ljuta. Anne je bila u tome što, unatoč osjećaju da zaslužuje biti dobro plaćena, jer u stvarnom životu donosi stvarnu vrijednost, nije bila svjesna svog obrasca ponašanja, jer je to za nju bilo "normalno".
Kad je osjetila da zaslužuje X raditi posao za klijenta, ali klijent je tražio X - 500, rekla bi da i učinila bi posao, osjećajući se podcijenjeno i frustrirano.
Budući da je toliko navikla na osjećaje "podcijenjene" i "frustrirane", nije primijetila taj obrazac.


Kad joj je napokon kliknuo i shvatila da joj nesvjesno uvjerenje diktira njezine postupke u sadašnjosti, mogla je početi drugačije djelovati.


Anne vjerovanja oko novca i posla poticala su od njene obitelji. Ima oca i majku koji vjeruju da se morate žrtvovati da biste radili za posao
drugi i prihvatite sve što vam daju, ma koliko malo bilo.

Ali stvarnost njezinih roditelja bila je vrlo specifična i drugačija od Anneine stvarnosti u sadašnjem trenutku.

Anne se nikad nije poistovjećivala s tim vjerovanjima, ali zato što je odrasla u njihovoj kući, ta je uvjerenja stekla i kao njezino. U njezinom se životu događalo puno kontradikcije!

Ali Anne je uspjela početi drugačije postupiti: počela je postavljati cijene za koje smatra da su prihvatljive i osjeća se sretnim što radi posao zbog kojeg se osjeća dobro, i počela je govoriti NE bilo čemu ispod onoga što osjeća ugodno.

U početku joj je bilo bolno, jer znači napustiti mjesto u kojem ste živjeli cijeli život - napustiti zonu udobnosti.

Iako joj ta uvjerenja nisu odgovarala i blokirala su je da očituje ono što želi, osjećali su se poznato jer su bili tamo cijeli njezin život i njezin identitet je bio vezan za njih.

Ali učinila je to i trenutno očituje druge vrste klijenata koje cijene njezin rad i žele platiti ono što zaslužuje.

Dakle, tajna je prepustiti se starim sustavima vjerovanja koji ne postižu dobro ono što želite manifestirati u prepoznavanju obrazaca svog ponašanja.

Ako u pogledu nečega imate uvijek isti rezultat, analizirajte postupke koje poduzmete prije nego što se ti rezultati pojave.

Na primjer, želite manifestirati srodnu srodnu srodnu dušu, ali na kraju uvijek izlazite iz zatvorenog, emocionalno nedostupnog muškarca / žene i to shvatite tek nakon što se sve sruši ... opet.
Ili se želite očitovati u dobrom i zdravom tijelu, ali uvijek na kraju jedite krivu hranu.

Morat ćete vrlo pažljivo paziti na to što vas pokreće u nesvjesnom načinu djelovanja i iznijeti na otvoreno.

Dobar način prepoznavanja tih obrazaca je obratiti pažnju na svoje emocije - na ono što osjećate - sjećate se jučerašnjeg članka?

Ako ćete poduzeti određenu akciju, ali osjećate da vam ne bi trebalo ili vam je loše, stanite, odstupite i iznesite na otvoren, u svjesni um.

Drugim riječima, trebate početi biti svjesnost iza svog uma, umjesto da budete vaš um. Za to je potrebna praksa, ali možete je potpuno postići.

Prepoznajte kako razgovarate
Obratite pažnju na način na koji razgovarate o stvarima koje želite manifestirati. Svemir obraća pažnju na to.
Želite li manifestirati novac, ali reći stvari poput "provalio sam"? Želite li očitovati zdrav odnos ljubavi, ali reći stvari poput "Nema dobrih muškaraca / žena na raspolaganju"?
Morate ukloniti sve negativne govore oko stvari koje želite manifestirati.
I odmaknite se od ljudi koji također negativno govore o stvarima koje želite manifestirati.
Izađite iz svoje zone komfora

Nakon što identificirate svoje obrasce ponašanja, vrijeme je da pokrenete nove. Vrijeme je da izađete iz svoje zone komfora i počnete drugačije djelovati.

Albert Einstein je jednom rekao: "LUDOST je  raditi iste stvari iznova i iznova, očekujući različite rezultate."

Potpuno razumijem da je to ogroman korak napuštanja vaše zone komfora

jer to znači tako dugo napustiti ono što se osjećalo poznato i zakoračiti u nepoznato.
Ali, ako želite stvoriti život svojih snova i pokazati sve što želite kroz Zakon privlačnosti, to treba učiniti. Vrijeme je. To već znate duboko u sebi, inače ne biste ovdje ovdje čitali.

Vrijeme je da kažete ne stvarima za koje smatrate da nisu usklađene s onim što želite manifestirati i uvijek ste uvijek govorili da, vrijeme je da počnete štedjeti / ulagati novac, vrijeme je da odete na nova mjesta i upoznate drugu vrstu muškaraca / žene, vrijeme za povećanje cijena ili plaće, vrijeme za početak kupovine na novom mjestu, vrijeme za isprobavanje nove hrane i recepata ili novu nastavu vježbanja itd. itd.

Uvijek slijedite ono što vam je dobro i čini vas sretnim - to je ključ.
Nepoznato što vam se počinje otkrivati ​​treba biti puno bolji i učiniti da se OSUČETE puno bolje od prethodnih obrazaca!
Dakle, ono što vam je potrebno je:
Identificirajte obrasce ponašanja 
 Počnite djelovati drugačije 
Stvorite nova uvjerenja.
Jer kada prepoznate svoje obrasce ponašanja i počnete drugačije djelovati, svoj podsvjesni um izvlačite na otvoreno i tada imate priliku započeti stvarati vlastita nova uvjerenja - usklađena i utemeljena na životu koji želite i svemu što želite pokazati.
Mahatma Gandhi je jednom rekao: "Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu."
Manifestacija u vanjskom svijetu započinje s promjenom unutar sebe.

Vježba za danas
Sjednite i razmislite o stvarima koje želite manifestirati. Započnite s jednim

od njih.

Navest ću vam primjer, manifestni novac:
Zapitaj se:
Što želim manifestirati?
- Novac.
Što sam manifestirao?
- Novi dugovi.
Koje postupke i jezik govorim prema novcu, kakav je moj obrazac ponašanja?
- Kreditne kartice plaćam svaki mjesec, ali opet završim s trošenjem novca za kupnju više stvari, povećavajući naknade.
- Obično kažem prijateljima da ne znam kontrolirati svoje troškove. Što danas mogu početi raditi drugačije?
- Stvorite mjesečni proračun koji će mi omogućiti kupnju stvari koje trebam i uživam, ali bez korištenja kreditnih kartica.
- Počnite sebi svakodnevno govoriti kako znam iskoristiti svoj novac i počinjem otplaćivati ​​sav svoj dug - i osjećam se sjajno zbog toga jer vodim računa o sebi!


Ovu vježbu napravite za svaku stvar koju želite manifestirati i napravite kompromis kako biste počeli djelovati drugačije.


Napomena: Ne morate odjednom napraviti velike promjene. Možete započeti s uključivanjem malih opipljivih promjena u svakodnevni život i ugodno im se osjećati prije nego što krenete u veće promjene.
Jer ovdje je ključno da se polako promijenimo u nešto trajno.

Ako se osjećate zaglavljeni, zatražite pomoć od svojih vodiča / Univerzuma / Boga / Višeg Ja.
Nisi sam u ovome. Imate tim koji vas gore podržava i uvijek želite pomoći, ali oni će vam se miješati samo ako ih pitate, jer imate slobodnu volju.
Zatražite pomoć i božanske upute i dat će vam se.