MANIFESTING


  1. OBJASNI SEBI STA ŽELIŠ: Šta je ono sto želim? Koji rezultat očekujem?Ako ne znate tačno šta želite, ne možete ustvari preduzeti korake kako biste to učinili. Da biste nešto ispoljavali, morate znati šta želite.  
    To znači da morate jasno objasniti specifičnosti, detaljno opisujući osobine kao da je vaša manifestacija prilagođena za vas. Da biste počeli sa ovim koraka, napravite listu od 20-25 stvari koje želite da manifestirate. Potražite konkretno ono što želite i navedite atribute u pozitivnom (izbjeći korištenje riječi ne). Napomena: Kada kreirate listu, dajte sebi dozvolu da želite ono što želite danas i već sutra ćete biti otvoreni za to. SVE JE MOGUĆE. 
  2.  Napiši barem deset svojih rezultata koje želiš da kreiraš. U sadašnjem vremenu, JA SAM... Napravi svoju VISION BOARD, meditiraj , vizalizuj, ponavaljaj svaki dan i stvori fokus i dodaj specifičnosti svoje želje. Objasni sebi ZAŠTO to želiš. Ko će imati koristi od toga.  Kako če se to odraziti na tvoj život i na živote ljudi oko tebe.*                  Izvući najmanje 20 minuta da se odmaknete, smirite svoj um (probajte malo pažljivog disanja) i stvarno zamislite šta je zaista želite da se najčešće manifestujete.
  3. AKCIJA Zapišite 3 akcije koje možete učiniti danas da biste se približili vašem cilju. Počnite da preduzimate akciju i nastavite preduzimanje akcije dok ne dostignete svoj cilj.  Rad prema svojim ciljevima povećava vaše šanse da dobijete ono što želite. Takođe je zabavno.Poverite u svoje svakodnevne radnje, čak i ako su male.                                 
  4. Veruj u proces. Ponašaj se kao da je rezultat već ostvaren. Uključi osećanja, kako ćeš se osećati kad to ostvariš.
  5. BUDI OTVOREN ZA NOVA ISKUSTVA i budi zahvalan.Detaljno pazite na znake, koji vas vode u pravom smjeru;) 
  6. ZADRŽI FOKUS, podigni vibraciju, budi smiren i dobro raspoložen, radi ono što doprinosti svesnosti sebe i drugih. i što doprinosi celom svetu. Koristi afirmacije.
  7. BUDI SPREMAN DA PRIMIŠ- očisti svoj otpor. Prepoznaj  i budi spreman da primiš.  U suštini, ključna misao je da morate da u potpunosti cenite šta imate kada jednom ostvarite svoj cilj. Može se lako zaboraviti da ste tražili ono što ste primili, pa preduzmite proaktivne korake da to sprečite.Ako još niste pokazali ono što želite, verovatno ćete se odupreti onome što univerzum nudi. Sumnje, bol, odugovlačenje, frustracije, anksioznost, strahovi, žalosti i zamerki su svi oblici otpora. NAĐI PODRŠKU I PROSLAVI SVOJE USPEHE.
     VEŽBE: Izvući najmanje 20 minuta da se odmaknete, smirite svoj um (probajte malo pažljivog disanja) i stvarno zamislite šta je zaista želite da se najčešće manifestujete. Ako se brinete o tome kako ili ako se bojite da je nemoguće pokušati ovo. Zamislite da imate čarobni štapić i sve što je moguće! Šta biste onda manifestovali? Zabavite se sa ovom fantazijom i vizualizujte se kao da već imate ono što želite. Dok uživate u plodovima vaše nove manifestacije, obratite pažnju na to kako se osećate FEELING. Da li ste sigurni, razigrani, lako, svrsishodni, ispunjeni, itd? Kada se vratite iz fantazije, upišite glavna osećanja. NAPOMENA: FEELINGS su ključni zato što u većini slučajeva ono što mislite da želite da će se vremenom pomerati, ali osećanja koja vaša duša zaista žudi će ostati iste - što znači da imate mnogo bolju šansu da dobijete ono što zaista želite, ako pratite osećanja naspram stvari. Stvorite vizuelnu predstavu koja će vam pomoći da ostanete povezani sa željenim osećanjima, i držite ga negde gde ćete je videti svakodnevno. Ja imam poseban sto u mom domu gdje sam postavio oltar posvećen onome na čemu trenutno radim da se manifestira, a ja stojim ispred njega da se ponovo povežem sa mojom vizijom nekoliko trenutaka svakog dana (ili bar nekoliko puta nedelju dana, kada se osećam kao da počinjem da sumnjam ili padnem sa staze). Ova "tabla vizije" ili oltar želje mogu se sastojati od reči, slika ili bilo čega što vas povezuje sa onim što oseća kao da imate ono što želite.