DONESI ODLUKU

Donesi odluku Da bude drugacije! 

Donesi svesnu odluku da ces nesto ciniti i misliti  na drugaciji nacin.
Odluka donosi emociju, emocija tera na akciju, svaka akcija koju cinim dovodi do promene vibracije. 
Emocije su izvrsni GPS koji pokazuju gde smo sada.
ispitaj zasto se tako sad osecas i sta ti te emocije znace. To je zato sto emocije i moje vrednosti su mozda drugacije, proveri da li su to tvoje emocije , cije su to emocije , i cije su to vrednosti koje sam pokupila. 
Donesi svesnu odluku i uradi to.
Moracu da radim i mislim nesto drugacije da bi ostvarila to ono sto zelim. Potrebno je uraditi prvi korak, sve ostalo ce biti lakse. Znaci sta je prvi korak i sta mogu uraditi danas, ma kako to malo bilo. Zasto radim ono sto radim.
Ne moramo znati kako ce izgledati celi put da bi dosli do cilja.
Veruj sebi i ono sto ti mozes, ili pusti nekog drugog da veruje u tebe da bi uradio prvi korak. Budi zadovoljan sobom, i prvo zadovolji sebe. 😀
Sta god da radis pitaj se da li me ovo vodi ka mom cilju ili od mog cilja. Koje to emocije me drze danas ovde.
Ne trosi energiju na stvari koje ne mozes kontrolisati.

·         Ne moras svakog zadovoljiti , svakom se svideti, nemoj stalno ciniti za nekog drugog, ucini nesto za sebe prvo. Ako vidis da ti se ljubav i paznja ne vraca, osecas se lose. 
·         Ne dozvoli nikome da bude tvoj prioritet ako si ti samo njihova opcija. Kad nesto dajes, nikad ti se ne vraca iz istog smera.
·          Ako dajes sta to znaci za tebe, zbog cega to radis, ako zelis da dobijes i dajemo prvi. Ako zelis u necemu uspeti, moras posveti vreme za to.
·         Nemoj trosisti svoju snagu na sve i svasta. Biraj ljude koje nije strah od promene. 
·         Promena je jedina konstanta u zivotu. Ako je sve isto postaje monotono, i vise nas ne inspirise, i ne motivise. Emocije nas drze tu gde smo danas, to je staro uverenje koje nam govori, da za mene nesto nije moguce. Promena je potrebna i moguca. Odluci sta zelis menjati, sta je potrebno jos.
Koji to program kod sebe zelim da promenim?
·         Nemoj  sebe sazaljevati. Ne trosi vremena na samosazaljevanje, jer ti si za to odgovoran. Napravi razliku izmedju odgovornosti i krivice. Nisi kriv za sve sto se desilo, ako nisi na to mogao uticati. Okreni se pozitivnim stvarima i videces samo pozitivne stvari.
·         Nemoj ziveti u proslosti. Nada u bolju proslost ne postoji. Stvari koje su se dogodile bez obzira da li je pozitivna il negativna je proslost, bitna je nasa reakcija na to , i to ne utice na ono sto zelimo da se desi u buducnosti. Proslost se ne moze promeniti. Ziveti u proslosti spusta energiju, prezvakavati proslost te ne vodi u smeru gde zelis ici , pa makar bila pozitivna. Jedino mozes se pitati, analizirati sta sam radio tada , a danas ne.
  • Ne budi ljubomoran na ljude zbog njihovog uspeha. To znaci da nismo sigurni u svoje kvalitete i vrednosti. Bitno je kako cemo mi doci do nasih uspeha. Ljubomora je otrov i samo tebi steti.
  • Ne odustaj od prve prepreke. Prva prepreka ne govori da sam u necemu los. To samo znaci da ne znam pravi put, i da moram ideju malo doraditi i prilagoditi. Odustati je lako, al kako uciniti nesto da uspemo, sta bi moglo bolje. Postajes ono o cemu razmisljas. Koje emocije zelis imati , a koje imas sada. Sta emocija govori o tebi sada i sta ona predstvalja.
Zakon uzroka i posledice je zakon svih zakona, il kako to zovu jos zakon karme. Imas zakon slobodne volje, i odgovoran si za svoje postupke, kako sejes tako zanjes.
Emocija je uvek samo posledica necega. Uzrok nije ono sto se dogodio, uzrok je isto svojevrsna posledica. Svaka emocija je posledica , a uzrok su moje vrline i vrednosti. Emocije su nas GPS na odredjuenu osobu , situaciju, dogadjaj, i emocije govore o nasim vrednostima i vrlinama. Kad stvari ne krenu po planu, onda imas novo iskustvo, a ne gresku.
Okruzi se ljudima koji znaju kako nesto da uradimo, a ne onima koji ce nam objasniti kako nesto ne moze.
Ucini prvi korak, i nek ti je jasno zasto to zelis uraditi. Kreiraj ono sto zelis uraditi. Uvek ces naci resenja.
Mi biramo nase misli. 
Okreni se onome sto te ispirise. Bavi se onim gde zelis doci , stvori sliku onoga sto zelis , uradi nesto, oseti emociju, i promeni vibraciju.
Sta bi zeleli biti, imati , postati kad bi sve bilo moguce. 

Sve je moguce.
Samo napravi prvi korak, svaki dan ma kako taj korak mali bio.
Stavi svoj razum na nultu tacku i radite po autopilotu. Svaki rezultat mora biri merljiv. 
Sta god da se desi nastavi dalje. Keep going.😀